Lisätietoja toimintamallista

Kuinka 24 Pesula toimii?

Kaikki 24 Pesulat toimivat itsepalvelupesuloina. Itsepalvelupesulassa asiointi on helppoa, nopeaa ja hyvin ohjeistettua. 24 Pesulaan ei tarvitse ajanvarauksia, aina kun kone on vapaana on se myös käytössänne.

Mitä voi pestä?

Pesuloissamme koneet on jaettu pyykki- ja mattokoneisiin

Korkeateholinkoavissa pyykkikoneissa pystyt pesemään kaikki konepestävät tekstiilit puolessa tunnissa. Pyykikoneita löytyy kolmea eri kokoa: perus 9 kg, iso 14 kg ja jätti 19 kg. Hinta jokaisessa koneessa alle 1€ / kg. Pesuohjelmia on valittavissa neljä: 30°c, 40°c, 60°c sekä untuvaohjelma. Kaikki ohjelmat sisältävät allergisoimattoman ja hajusteettoman pesuaineen.

Mattokoneissa peset kaikki konepestävät matot 30 minuutissa. Koneiden tehokas linkous takaa, että matot saa puhtaina ja vettä tiputtamattomina kuivumaan pesun jälkeen. Mattokoneisiimme mahtuu kerralla vähintään kaksi isoa olohuoneenmattoa (170 x 210 cm). Ohjeellinen täyttöraja on 19 kg, ja pesun hinta 18 €. 

Sopivan täyttömäärän kriteerit täyttyvät koneesta riippumatta, kun pyykin ja rummun yläreunaan väliin jää vielä käden mentävä tila. Kaikkien tekstiilien ja mattojen pesu tapahtuu omalla vastuulla, suosittelemme aina noudattamaan valmistajan antamia pesuohjeita. Tärkeimmät pesusymbolit ja niiden selitykset voi tarkastaa esimerkiksi siivous.info sivulta. 24 Pesulassa et valitettavasti voi pestä kemiallisesti pestäviä- tai öljyisiä tekstiilejä. Hevosenloimien pesu kielletty.

Tasopesukone kovapohjaisille matoille käytössä osassa 24 Pesuloita, katso lisätiedot Tasopesukone-sivulta!

Pesuaine

Pesuaine kuuluu aina pesun hintaan, ja se syötetään automaattisesti. Käyttämämme pesuaine on allergiatestit läpäissyt ja hajustamaton. Pesuaine on tanskalaisen Novadanin valmistama. Emme käytä huuhtelu- tai valkaisuaineita minkään pesuohjelman yhteydessä. Vaikeimpiin tahrakohtiin kannattaa käyttää tahranpoistoainetta.

Pesuaika

Ammattitason koneillamme kaikki pesut kestävät ainoastaan 30 min. Lyhyeeseen pesuaikaan päästään ottammalla vesi jo valmiiksi lämmitettynä, minkä ansiosta huuhtelukerroista tai linkouksesta ei tarvitse tinkiä.

Kuivaus

Pyykit ja kodintekstiilit voidaan kuivata erillisissä kuivausrummuissa 30 - 60 minuutissa.

Mattojen kuivaus onnistuu helposti lukittavissa kuivauskaapeissa. Lukittavissa kuivauskaapeissa kaksi isoa mattoa (max. 170 cm leveitä) kuivuu vuorokaudessa. Kuivauskaapissa saa kuivata ainoastaan 24 Pesulassa pestyjä, linkokuivattuja mattoja.

Maksaminen

Pesun ja kuivauksen voit maksaa kätevästi pankki- tai luottokortilla. Tampereen Tullintorin toimipisteessä maksutapapäivitys vielä käynnissä, maksu toistaiseksi vielä kolikoilla tai puhelimella.

Korttimaksu - Visa ja Mastercard (Electron, Debit ja Credit)

Kun tarvitset apua

Jos ongelma ei ratkea käyttöohjeita seuraamalla, ota yhteyttä 24/7 huoltonumeroon 010 292 7799.

Viihtyvyys ja turvallisuus

Voit odottaa pesun valmistumista viihtyisässä pesulassamme, tai käydä vaikkapa kaupassa sillä aikaa, kun koneemme tekevät työtään. 24 Pesulat ovat videovalvottuja. Osoitteet ja aukioloajat Pesulat-sivulla

'

Kerro meistä kavereillesi

Löydymme myös somesta: