Mer information om verksamhetsmodellen

Hur fungerar 24 Pesula?

Alla 24 Pesula fungerar som tvättinrättningar med självbetjäning. Det är enkelt, snabbt och väl instruerat att använda tvättinrättningarna. 24 Pesula kräver ingen tidsbokning, så snart en maskin är ledig kan den även användas.

Vad kan jag tvätta?

Maskinerna i våra tvättinrättningar är uppdelade i tvätt- och mattmaskiner.

Tvättmaskinerna har högeffektiv centrifugering och kan tvätta alla maskintvättbara textilier på trettio minuter. Tvättmaskinerna finns i tre olika storlekar: bas 9 kg, stor 14 kg och jätte 19 kg. Priset är under 1€ / kg för alla maskiner. Du kan välja mellan fyra olika tvättprogram: 30°C, 40°C, 60°C och dunprogram. I alla program ingår allergivänligt och parfymfritt tvättmedel.

I mattmaskinerna kan du tvätta alla maskintvättbara mattor på 30 minuter. Maskinernas effektiva centrifugering garanterar att mattorna blir rena och inte droppar vatten när de hängs på tork efter tvätten. Våra mattmaskiner kan ta minst två stora vardagsrumsmattor (170 x 200 cm) samtidigt. Vägledande maxgräns 19 kg, och pris per tvätt 18 €.

Maxgränsen för fyllning av maskinen, oavsett maskin, uppfylls när du får in en hand i utrymmet mellan tvätten och den övre delen av trumman. Vid all tvätt av textilier och mattor, rekommenderar vi att du följer tillverkarens tvättanvisningar. De viktigaste tvättsymbolerna och deras betydelse hittar du på sidorna siivous.info. På 24 Pesula kan du tyvärr inte tvätta textiler som kräver kemisk tvätt eller är oljiga. Det är inte tillåtet att tvätta hästtäcken.

Torkning

Tvätten kan torkas på 15-45 minuter i separat torktumlare. Torkning av mattor och större textilier sker enklast i låsbara torkskåp. Din tvätt och dina mattor torkar inom 24 timmar i låsbara torkskåp.

Tvättmedel

Tvättmedel ingår alltid i tvättpriset och matas in automatiskt. Vi använder tvättmedel som är allergitestat och parfymfritt. Tvättmedlet tillverkas av Novadan i Danmark. Vi använder inte skölj- eller blekmedel i något tvättprogram. Det är inte tillåtet att använda egna tvättmedel i tvättmaskinerna.

Betalning

Du kan betala för både tvätt och torkning via debit och credit kort.

När du behöver hjälp

Om ett problem inte kan lösas med hjälp av bruksanvisningarna, kan du kontakta servicenumret 24/7, numret finns på väggen i tvättinrättningen.

Trivsel och säkerhet

Du kan vänta på att tvätten blir klar i vår trivsamma tvättinrättning, eller utföra ärenden medan våra maskiner gör sitt jobb. Alla 24 Pesula har videoövervakning. Adresser och öppettider finns på Tvättomater-sidan

Kerro meistä kavereillesi

Vi finns även på sociala medier: