Ajankohtaista

Ajankohtaiset tiedotteet ja artikkelit.
Poikkeusaukiolot ja kampanjat löydät 24 Pesulan Facebook-sivuilta.

 14.12.2018

Uusi 24 Pesula Kouvolan Prisman yhteyteen

Avasimme toimipisteen Kouvolan Prisman yhteyteen, joten vielä ennättää hyvin saada puhtaat matot ja petivaatteet jouluksi myös Kymenlaaksossa. Tervetuloa pyykille ja tutustumaan!

 23.11.2018

Helsingin Eastonin pesula avoinna ympäri vuorokauden

Palvelemme Eastonin P2-kerroksessa nyt vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Matot, isot kodintekstiilit ja arkipyykit saa nyt todenteolla puhtaaksi ja kuivaksi silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lisätiedot kauppakeskuksen sivuilta, muiden pesuloiden aukioloajat löydät Pesulat-sivulta

26.10.2018

Pyykkipäiväkirja - Pörheitä untuvia

"Talvirenkaiden vaihdon aikoihin on aika huolehtia myös itsensä ja perheensä suojaaminen kylmältä. Talvi on yllättänyt minut lähes joka vuosi, eikä niinkään liikenteessä kuin talvivaatteiden esiin kaivamisen osalta.." Lue juttu kokonaisuudessaan Pyykkipäiväkirjasta!


30.09.2018

Pyykkipäiväkirja - Pyykkivuorikiipeilijä

"Edeltävät viikot olivat olleet varsin toimintarikasta aikaa ja koko ajan taustalla takana kasvanut pyykkivuori oli ehtinyt kasvaa ennätyksellisiin korkeuksiin. Hiki nousi pintaan ajatellessani pyykkivuorelle kiipeilyä kotioloissa, vaihe vaiheelta, koneellinen kerrallaan..". Lue juttu kokonaisuudessaan Pyykkipäiväkirjasta!


03.09.2018

Ilta-Sanomat | 03.09.2018

IS.fi mainos | Kaupallinen yhteistyö

Matot likaisina kesän jäljiltä? Näin saat ne puhtaiksi puolessa tunnissa muutamalla kympillä​​
Kotimainen itsepalvelupesulayritys kehitteli tasopesukoneen, joka pesee matot nopeasti ja huomattavan edullisesti. Lue asiantuntijan vinkit matonpesuun... [Lue lisää Ilta-Sanomien sivuilta.]

27.08.2018

Pyykkipäiväkirja - kuivat matot, parempi mieli

"Ainoa perheessämme mattopyykkipäiviä vastaan protestoiva oli koiramme Isla, joka jäi mököttämään eteiseen. Isla oli suhtautunut nihkeästi lempimattonsa pois vientiin viimeiseen asti, milloin maaten ja milloin maton päällä istuen.." Lue juttu kokonaisuudessaan Pyykkipäiväkirjasta!


15.08.2018

Helsingin Sanomat | 15.08.2018

HS.fi mainos | Kaupallinen yhteistyö

Suomalainen keksintö helpottaa matonpesua – uusi palvelu puhdistaa matot puolessa tunnissa muutamalla kympillä​
Mattolaiturit tyhjenevät syksyn tullen, mutta matot täytyy saada puhtaiksi kurasäilläkin. Suomalainen itsepalvelupesulayritys kehitteli tasopesukoneen, joka pesee matot nopeasti ja huomattavan edullisesti. Lue asiantuntijan vinkit matonpesuun.. [Linkki Helsingin Sanomiin]

10.08.2018

Lemmikkipedit puhtaaksi

Hei hauvat ja mirrit! Tiesithän, että 24 Pesulan suurissa mattokoneissa puhdistuu loistavasti myös koiran- ja kissanpedit. Parhailla kavereille vain parasta, pesut 30 min. 

25.07.2018

Pyykkipäiväkirja - puhtaissa lakanoissa

”Nämä eivät voi mahtua noihin koneisiin, ajattelin seisoessani kaksnelosen pesukoneen edessä ja epätoivon hiipiessä mieleeni. Tämä ei sittenkään tainnut olla viisas ajatus..". Lakanapyykkiä kertyy niin älyttömästi, mutta miten sen oikeen saisi puhtaaksi? Tästä lisää uusimmassa Pyykkipäiväkirjassa.

20.07.2018

Satakunnan Kansa | 20.07.2018

Satakunnankansa.fi mainos | Kaupallinen yhteistyö

Tämä hämmästyttävä kone pesee ja kuivaa kovapohjaisen maton hetkessä jopa muutamalla eurolla – Uusin laite palvelee nyt Porissa

Itsepalvelukäyttöön suunniteltu tasopesukone kovapohjaisille matoille palvelee nyt 24 Pesulassa Länsi-Porin Prismassa. Laite suoriutuu pesutehtävästään hämmästyttävän nopeasti ja edullisesti.. [Linkki Satakunnan Kansaan]

11.07.2018

Vihdoin myös Porissa tasopesukone matoille!

Tasopesukone kovapohjaisille matoille on käytössä Länsi-Porin Prisman 24 Pesulassa! Lanseerauspäivänä tänä lauantaina paikalla henkilökunta esittelemässä laitteen käyttöä. Tasopesukone käytössä kuitenkin jo nyt, lisätiedot tasopesukone-sivulla. Tervetuloa pyykille ja tutustumaan!

25.06.2018

Pyykkipäiväkirja - hoida tuoreeltaan!

Ensimmäisen lomapäiväni tehtäväksi olin kirjannut selvitellä pyykkikorin pohjimmaiset. Kyseessä oli melkoinen kirjo korissa kuukausia pyörineitä tahrautuneita tekstiileitä, joiden käsittelyyn tulisin tarvitsemaan nettiä, Marttojen niksejä ja aimo annoksen kahvia.." Lue koko juttu pyykkipäiväkirjasta!

19.06.2018

Nyt pestään ja kuivataan myös Mikkelissä!

Vihdoin Mikkelistäkin löytyy 24 Pesula. Tutustumispäivää vietetään lauantaina 30.6. - koneet matoille, isoille kodintekstiileille ja arkipyykille käytössä kuitenkin jo nyt. Pesula sijaitsee Kauppakeskus Stellassa, S-Marketia vastapäätä ja palvelee normaalisti S-Marketin aukioloaikojen mukaan. Tervetuloa pyykille ja tutustumaan! 

12.06.2018

Länsi-Savo | 12.06.2018

Suvi-Tuulia Nykänen

Omat pyykit voi kohta pestä Mikkelissä kauppakeskuksessa — Uusi itsepalvelupesula avaa ovensa ensi viikolla

Moni tietää itsepalvelupesuloiden periaatteen yhdysvaltalaisista elokuvista. Mikkeliin tuleva itsepalvelupesula on auki kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan.. [Linkki Länsi-Savoon]


12.06.2018

Tasopesukone Seinäjorn Päivölään!

Tasopesukone kovapohjaisille matoille nyt vihdoin myös Seinäjoen Päivölän 24 Pesulassa! Lanseerauspäivänä tänä perjantaina paikalla henkilökunta esittelemässä laitteen käyttöä. Tasopesukone käytössä kuitenkin jo nyt, lisätiedot tasopesukone-sivulla. Tervetuloa pyykille ja tutustumaan!

29.05.2018

Pyykkipäiväkirja - mummoratsia päättäjäisviikolla

Huhhuh, ensi kerralla hoidan tämän kaiken kyllä kuntoon ennen mummon tuloa ja hyvissä ajoin ennen varsinaisia juhlavalmisteluita! Mummoratsia käy muutoin liian rankaksi..." Miten juhlavalmistelut lopulta sujuivat, siitä lisää pyykkipäiväkirjassa.


18.05.2018

Keskisuomalainen | 18.05.2018

Susanna Stranius

Laiturilla pestessä tulee hiki, nyt juodaan kahvit​

Eivät ne mäntysuovalle tuoksu, mutta eivät valu vettäkään. Matti Rautiainen, 79, nostaa kaksi pitkää räsymattoa koneesta ja pyöräyttää ne rullalle vaimonsa Annelin, 80, kanssa. Linkous oli niin hyvä, että matot voi viedä kuivumaan kotipihaan Jyväskylän Jokelaan.. [Linkki Keskisuomalaiseen


07.05.2018

Tasopesukone kovapohjaisille matoille Hämeenlinnaan!

Vihdoin myös Hämeenlinnassa pääsee pesemään tasopestävät matot kauppareissun ohessa. Lisätiedot Facebook tapahtumassa ja Tasopesukone-sivulla.

20.04.2018

Pyykkipäiväkirja - talvi ulos!

Pyykkipäiväkirjan ensimmäinen osa on julkaistu! Mitä kaikkea sisältyykään kevään tekemiseen, siitä lisää tämän linkin takana.


19.04.2018

Untuva- ja talvitakit pesuun ennen varastointia!

Untuva- ja talvitakit vaihtuvat tähän vuodenaikaan monella kevyempään malliin ja sitä kautta varastoon pois kesän tieltä. Ennen varastointia kannattaa paksut takit ehdottomasti pestä. Isommankin määrän pesu ja kuivaus onnistuu 24 Pesulassa tunnissa, kauppareissun ohessa. Pesun jälkeen huolellinen pakkaus, ja ensi talvena homma sujuu toisinpäin joutuisasti. Pyykkipäivästä pyykkituntiin! Lisätiedot 24 Pesulan untuvaohjelmasta löydät tämän linkin takaa.


30.03.2018

Helsingin Sanomat | 30.03.2018

HS.fi mainos | Kaupallinen yhteistyö

Näin matonpesu onnistuu vaivattomasti talvisaikaankin – uusi palvelu kasvattaa suosiotaan​
Matonpesu pesulassa on helposti mielletty kalliiksi palveluksi, ja sen tähden mattoa ei ole tehnyt mieli kiikuttaa turhan usein pestäväksi. Jos mattoa ei tee mieli jynssätä itse tai se ei sovellu juuriharjakäsittelyyn, ovat vaihtoehdot olleet vähissä. Uuden tasopesukoneen avulla.. [Linkki Helsingin Sanomiin]

29.03.2018

Hauskaa pääsiäistä!

Vapautuneiden aukioloaikojen myötä myös 24 Pesulat palvelevat suurimmaksi osin koko pääsiäisen normaalisti, kauppakeskusten aukioloaikojen mukaan. Hyvä hetki hoitaa matot ja petivaatteet puhtaaksi kevättä varten. Linkit keskusten aukioloaikoihin löydät tarvittaessa Pesulat sivulta

14.03.2018

Savon Sanomat | 14.03.2018

Teksti: Kari Manninen | Kuva: Paula Pohjamo

Pesulat uusiksi - miljoonapotti jakoon kuntayhtymiltä ​

Sanna Miettinen kokeilee uutta automaattipesulaa Kuopiossa.. [Linkki Savon Sanomiin]


01.03.2018

Uusi toimipiste Kuopion Kolmisoppiin

24Pesula_Kuopio
Savon ensimmäinen 24 Pesula avataan lauantaina 3.3.2018 kauppakeskus Kolmisopin yhteyteen Kuopiossa. Tavoitteena on ratkaista maton- ja pyykinpesu probleemat kertaheitolla, kauppareissun ohessa. Toimipiste on 24 Pesulan 20. Suomessa. Koneet ovat käytössä jo nyt, tervetuloa!

27.02.2018

Iltalehti | 27.02.2018

Iltalehti.fi mainos | Kaupallinen yhteistyö

Helppoa kuin mikä: pyykit puhtaaksi kauppamatkalla!​
Kauppakeskuksiin sijoitetut itsepalvelupesulat ovat 24 Pesulan palvelumalli, jossa pyykkipäivä ja kaupassa käynti yhdistyvät sujuvasti. Suomalaisyrityksen täysin automatisoidut koneet pesevät ja kuivaavat pyykit nyt myös Isossa-Britanniassa.. [Linkki Iltalehteen]

19.02.2018

Ensimmäinen 24 Laundromat pesee ja kuivaa nyt Isossa-Britanniassa, jossa suomalaisen konseptin mukainen itsepalvelupesula avattiin virallisesti helmikuussa Blackburnin kaupungissa, Morrisons-hypermarketin yhteyteen. Tavoitteena on helpottaa myös brittien arkea uudenlaisella pesulakonseptilla. Englanninkielisen artikkelin avajaisista löydät Lancashire Telegraphin sivuilta. 24 Laundromatin sivuille pääset osoitteesta www.24laundromat.com.

11.01.2018

Matot puhtaaksi it­se­pal­ve­lu­pe­su­las­sa

Mattojen pesumahdollisuus Eastonissa on 24 Pesulan tarjoama loistava palvelu. Paikkaan on hankittu ainutlaatuinen tasopesukone, joka puhdistaa ja kuivaa kovapohjaiset karvalankamatot alle puolessa tunnissa. Käyttö on helppoa laitteen ohjeiden mukaisesti eikä mattoa tarvitse jättää pesulaan viikoiksi... Lue lisää Eastonin kotisivuilta!

24.12.2017

Joulunpyhien aukioloajat

24 Pesula toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Pyykille pääsee pyhinäkin mikäli tarve iskee seuraavien aukioloaikojen mukaan:


Kokkola 24h
Tampere, Epilä 05 - 23
Helsinki, Etu-Töölö 06 - 22

Muut pesulat avoinna kauppakeskusten aukioloaikojen mukaan, linkit Pesulat sivulla.


13.12.2017

Kuukauden asiakas!

Tampereen Pohtolasta tulivat pesulareissulle Turtolaan Justiina ja Saija. Pesuun menivät tällä kertaa päiväpeitto sekä 3 isoa mattoa. Perheen uusimmat tulokkaat, koiranpennut, ovat hieman lisänneet mattojen vuosittaisia pesukertoja. Odotettavissa onkin vielä muutama reissu ennenkuin uudet tulokkaat tottuvat taloon. Matot on aiemmin pesty kesäaikaan kotona, mutta kuivaaminen on ollut haaste. Tasopesukonetta kovapohjaisille matoille Saija ja Justiina pitivät edullisena ja vaivattomana, etenkin kun matot ovat pesun jälkeen heti riittävän kuivat takaisin lattialle laitettavaksi. Tämän on todettu hillitsevan myös sisustustekstiilien aiheetonta uusimista, helpolla ja laadukkaalla pesulla matot saavat lisää käyttöikää. Kiitokset ja huikean hyvää joulunodotusta daameille!

12.12.2017

Uusi tasopesukone Espoon 24 Pesulassa

Uusi tasopesukone kovapohjaisille matoille on käytössä nyt myös Espoossa - Nihtisillan S-Marketin yhteydessä sijaitsevassa 24 Pesulassa. Matot kerkeää vielä hyvin saada puhtaaksi ennen joulua, 5 - 30 minuutissa ja alle 25 euroon. Enää ei tarvi hinkata.

30.11.2017

Aamulehti | 27.02.2018

aamulehti.fi mainos | Kaupallinen yhteistyö

Tämä hämmästyttävä kone pesee ja kuivaa kovapohjaisen maton hetkessä jopa muutamalla eurolla – Uusin laite palvelee Tampereen Turtolassa​
Likaantunutta edullistakaan mattoa ei kannata heittää pois, sillä nyt sen peseminen on tehty kannattavaksi. Itsepalvelukäyttöön suunniteltu tasopesukone kovapohjaisille matoille palvelee sinua nyt 24 Pesulassa K-Citymarketilla Tampereen Turtolassa. Laite suoriutuu pesutehtävästään hämmästyttävän nopeasti ja edullisesti. Jos maton pesettäminen... [Linkki Aamulehteen]

28.11.2017

Kuukauden asiakas!

Kuukauden asiakas Pihla Hämeenlinnan Iittalasta oli purkamassa perheen pyykkiruuhkaa Tiiriön pesulassa. Pyykkiä pyöri kaiken kaikkiaan 5 koneellista ja ne myös kuivattiin samalla reissulla. "Kyllä tämä pesula on ollut suuri apu pyykkivuoren valloitukseen. Isompikin määrä hoituu noin tunnissa, aivan loistava systeemi" kehuu Pihla. Kiitokset ja tervetuloa uudelleen!

15.11.2017

Kodin Uutiset | 15.11.2017

Teksti ja kuvat: Kodin Uutiset toimitus

Itsepalvelupesulassa peset kaikki pyykit, matot ja erikoistekstiilit - edullisesti
Nopeasti kasvanut suomalainen itsepalvelupesula-ketju 24 Pesula on avannut pääkaupunkiseudulla kuudennen itsepalvelupesulan kauppakeskus Eastoniin. Viimeisen kahden vuoden aikana ketju on kasvanut.. [Linkki artikkeliin]

30.10.2017

Mukana tuoksuttomalla viikolla

Tiesitkö että jopa joka kymmenes suomalainen kärsii tuoksuyliherkkyydestä? Olemme mukana kolmatta kertaa Allergia, Iho- ja Astmaliiton tuoksuton viikko -kampanjassa ja tulemme myös jatkossa pitämään käytetyt pesuaineet hajusteettomina. Huomioithan herkät, suihkaa kohtuudella.

27.10.2017

Kuukauden asiakas!

Kuukauden asiakas Pirjo tuli pyykille Espoon Nihtisillan uuteen 24 Pesulaan - muuton yhteydessä. Nihtisillan pesula avautui juuri sopivasti hänen tarpeisiinsa. Pesuun menivät yhdellä reissulla niin varastoitavat kuin uuden kodin lattialle päätyvät matot. Lisäksi pesuun tulivat untuvapeitteet ja takit. Matot laitettiin kuivumaan yön yli kuivauskaapistoon ja untuvatekstiilit kuivuivat nopeasti kuivausrummuissa. Näin saatiin yksi kohta muutto-operaatiossa hoidettua nopeasti pois alta, ja untuvatekstiilitkin olivat pesun ja kuivauksen jälkeen kuin uudet! Kiitosta tuli myös alkuun opastamassa olleen Annin palvelusta.
Onnea Pirjolle uuteen kotiin ja tervetuloa uudelleen!

17.10.2017

24 Pesula Helsingin Eastonissa!

Lokakuussa avattu 24 Pesula sijaitsee kauppakeskus Eastonissa Helsingin Itäkeskuksessa! Pesula sijoittuu keskuksessa P2 tasolle, K-Citymarkettiin johtavien liukuportaiden viereen, joten isot matot ja kodintekstiilit saa pesuun vaivattomasti suoraan autolta kauppareissun yhteydessä. Myös julkisilla (metro ja bussi) pääsee jatkossa pyykille entistä kätevämmin. Uusi pesula tulee sisältämään myös tasopesukoneen kovapohjaisille matoille. Tavataan Itä-Helsingissä!

14.10.2017

24 Pesula avattu Espooseen

24 Pesula matoille ja isoille kodintekstiileille Espoon Nihtisillassa on nyt avoinna ja palvelee S-Marketin aukioloaikojen mukaan - joka päivä klo. 22 asti. Tervetuloa pyykille ja tutustumaan!


11.09.2017

Kuukauden asiakas!

Kuukauden asiakkaiksi osuivat tällä kertaa Juha, Satu sekä Niilo poika Konalan Ristikon 24 Pesulasta. Pestävänä oli kaksi huopapohjaista karvalankamattoa. 15 minuuti pesun jälkeen Juha jakoi mietteitä matonpesusta tasopesukoneella:

"Meillä oli juuri muutto Sipooseen ja tuparit tulossa viikonloppuna. Aikaisemmin matot on pesty perinteisesti juuriharjalla hyvien kelien salliessa. Nyt kuitenkin ajankäytön ja kelien puolesta pesupaikaksi valikoitui työkaverin suosituksesta 24 Pesula. Pesutulos hyvä ja erityisen kätevä kun ei tarvitse erikseen kuivatella jälkeenpäin. Ensimmäistä muttei viimeistä kertaa pestään näin!"

24 Pesula kiittää ja onnea uuteen asuntoon! 


23.08.2017

Tasopesukone matoille nyt myös Kokkolassa

Lisäsimme ainutlaatuisen tasopesukoneen kovapohjaisille 0,5 - 3 cm matoille nyt myös Kokkolan toimipisteeseen. Lisätietoja löydät Tasopesukone sivulta. Tervetuloa matonpesulle!

27.07.2017

Näin helppoa on tasopesukoneen käyttö

Uudella tasopesukoneella Helsingin Konalan 24 Pesulassa peset kovapohjaisen 0,5 - 3 cm maton 5 - 30 minuutissa. Ylläolevalta videolta näet kuinka helposti pesu onnistuu. Tulemme lisäämään tasopesukoneen jokaiseen kaupunkiin jossa 24 Pesula sijaitsee vuoden 2017 aikana. Ilmoitamme lisäyksistä tarkemmin paikkakohtaisesti!

25.07.2017

24 Pesula mukana Kokkola Cupissa

Olimme sponsorikumppanimme GBK Tigersin matkassa Kokkola Cupin Special Olympicsissa. Kentän laidalta löytyi 24 Pesulan VIP-teltta, jossa pelaajat pääsivät latautumaan ja nauttimaan Sokos Hotel Kaarlen tarjoamista virvokkeista matsien välissä. Tunnelma peleissä, että teltassa, oli äärimmäisen hyvä ja voittojakin tuli kiitettävästi. 24 Pesulan porukka kiittää - Go Tigers!

18.07.2017

Saako käyttää lähimaksua?

Nyt myös kaikissa Helsingin ja Hämeenlinnan 24 Pesuloissa on mahdollista maksaa pesut ja kuivaukset pankki- tai luottokortilla. Tulemme lisäämään korttimaksupisteet, joissa myös lähimaksuominaisuus, jokaiseen toimipisteeseen vielä tämän vuoden aikana. Toimintaperiaatteen näet uudistetulta ohjevideoltamme yllä.

01.07.2017

Matot puhtaaksi säällä kuin säällä!

Kesälomilla? Mainio aika hoitaa kodin ja mökin konepestävät matot kuntoon kertaheitolla. Satoi tai paistoi, 24 Pesulassa saat matot puhtaaksi ja kuivaksi silloin kun sinulle parhaiten sopii.

01.07.2017

Kuukauden asiakas!

Hämeenlinnan Tiiriöstä löytyi 24 Pesulan kuukauden asiakas! Henri tuli pyöräyttämään huikeen määrän pyykkiä. "Kasseissa on Stage Co. äijien vaatteita, ollaan täällä pystyttämässä Guns n' Rosesin esiintymislavaa Kantolaan. Tämä oli ehdottomasti nopein ja edullisin tapa hoitaa pyykit puhtaaksi ja kuivaksi. Koneiden käyttö oli erittäin helppoa. Tästä matka jatkuu takaisin hommiin, tulossa on kiireinen yö." Kiitokset Henrille, rock on!

30.06.2017

Keskisuomalainen | 30.06.2017

Teksti: Jorma Rahkonen | Kuva: Karin Ulvio

​24 Pesulalle toinen itsepalvelupesula Jyväskylään​
24 Pesula Oy avasi tällä viikolla Jyväskylän Keljoon itsepalvelupalvelupesulan. Se on keväällä Jyväskylään laajentaneen ketjun toinen pesula ... [Linkki artikkeliin] 


27.06.2017

Jyväskylän toinen 24 Pesula on avattu

Jyväskylän toinen 24 Pesula on avattu Keljon kauppakeskuksen (K-Citymarket) yhteyteen. Koneet matoille, isoille kodintekstiileille ja arkipyykille käytössä kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan. Tervetuloa!
22.06.2017

Kuukauden asiakas!

Etu-Töölön toimipisteestä löytyi 24 Pesulan kuukauden asiakas! Turistioppaana Skandinaviassa toimiva Ruth tuli keikkojen välissä hoitamaan pyykit kuntoon. "Kuskini suositteli tätä uutta pesulaa Helsingissä. Itsepalvelupesuloita käytetään kotikaupungissa Barcelonassa paljon, ja itsellä tulee työn ohessa hyödynnettyä pesulapalveluita usein. Mukavaa että ohjeistus on täällä myös englanniksi, aukioloajatkin sopivan joustavat. Pyykit hoituivat hyvin ja nopeasti, täytyy sanoa että yksi toimivimmista pesuloista joita olen käyttänyt." kertoi Ruth. Kiitokset ja tervetuloa uudelleen!

02.06.2017

Uusi tasopesukone julkaistu

Helsingin Konalan 24 Pesulaan on päivitetty uusi versio tasopesukoneesta! Uudella tasopesukoneella saat kovapohjaiset tasopestävät matot puhtaaksi entistä nopeammin ja helpommin. Pesuhinnat alk. 6,30 €, maksaa voi nyt pankki- ja luottokortilla! Lue lisää Tasopesukone-sivulta.

30.05.2017

Kuukauden asiakas!

Kuukauden asiakkaat ovat tällä kertaa Marita ja Emmi Tampereen Epilän pesulasta. 24 Pesula on muuten palvellut kyseisellä sijainnilla Pispalan valtatie 91:ssä jo vuodesta 2005 - joka päivä klo. 05 - 23. Pestävänä mukana oli matto jota ei kotikonstein saanut puhtaaksi: "Parasta 24 Pesulassa on helppous, paikalle voi tulla heti pesutarpeen vaatiessa. Ja kuivauskin onnistuu täällä hyvin, varsinkin nyt kun siitepölykausi. Seuraavaksi pesuun tulee talvipeitot ennen varastoon laittamista." toteaa Marita. Kiitokset mukavalle pyykkärikaksikolle ja tervetuloa uudelleen!


20.05.2017 

Ilkka | 20.05.2017

Teksti: Juha Aho-Pynttäri | Kuva: Kari Löfhjelm

Pyykkipäivän voi lyhentää tuntiin
Pyykkäminen, pesuohjelman loppumisen seuranta vapaapäivän ratoksi ja putipuhtaan pyykin ripustaminen saattavat olla monelle rakkaasti odotettu, lähes pyhä toimitus. Vastaavasti jos joku kokee nämä arjen rituaalit.. [Linkki kuvankaappaukseen] 
19.05.2017

Seinäjoen Päivölään avattu 24 Pesula!

Seinäjoen ensimmäisen 24 Pesulan avajaisia vietetään lauantaina 20.5.2017. Modernissa pyykkituvassa isojenkin tekstiilien pesu hoituu kauppareissun aikana.. [Linkki tiedotteeseen]

10.05.2017

Kaupunkilehti Epari | 10.05.2017

Teksti: Virpi Kupiainen-Ämmälä

Itsepalvelupesula Päivölään​
Seinäjoki saa ensimmäisen itsepalvelupesulansa ensi viikolla. Moderni pyykkitupa tulee Päivölän Citymarketin yhteyteen... [Linkki verkkolehteen] 
28.04.2017

Kuukauden asiakas!

24 Pesulan kuukauden asiakas on tällä kertaa Taija Jyväskylän Palokasta. Mattokoneeseen pesuun meni kerralla olohuoneen matto sekä itse kudotut villalanka päälliset keinutuolille ja rahille. "Aikaisemmin pesut on hoitunut kotona tai mattorannassa, ja kuivaus on ollut aina vähän hankalaa. Lisäksi villaan jää näin pestessä helposti pesuainejäämiä. Täällä 24 Pesulassa ei sellaisesta ole tietoakaan, ja kuivaustangot älyttömän kätevät. Ihanan helppo paikka!" Kiitokset Taijalle, ja veljen vaimolle jonka suosituksesta paikka löydettiin!

  22.04.2017

24 Pesula avattu Jyväskylän Palokkaan!

24 Pesula avasi lauantaina 22.4. modernin itsepalvelupesulan matoille ja isoille kodintekstiileille Jyväskylän Palokan kauppakeskukseen. Pyykille pääsee keskuksen aukioloaikojen mukaan. Tervetuloa! 

10.03.2017

Kuukauden asiakas!

Kuukauden asiakas oli tällä kertaa jääkiekkojoukkue Kokkolan Junior Hermes Ry. joka huolsi pelikamppeet 24 Pesulassa. "Pelipaidat saa kätevästi pestyä ja kuivattua 24 Pesulassa, ja näin paidat myös pysyvät siistinä ja käyttökuntoisina pidempään. Tämä luonnollisesti alentaa harrastamisen kuluja. Hienoa että saimme 24 Pesulan mukaan joukkueen tukijoihin, joukkue kiittää!" kertoi joukkueenjohtaja Tuomas Saariaho.
'
24 Pesula tukee tänä vuonna myös pitkäaikaista sponsorikumppania erityisryhmien jalkapallojoukkuetta GBK Tigersia sekä naisten edustusjoukkueita Pirkkalan Pirkoissa sekä Ylöjärven Ilveksessä.

01.03.2017

​​

Kotona asukaslehti | 01.03.2017

Jenni Uusilehto, kuvat: Antti Vettenranta

SATOn asukkaat pyykkäävät kivijalkapesulassa ​
Mechelininkatu 12–14 SATOtalon pyykkihuolet ratkesivat kerralla, kun SATO päätti vuokrata talon kivijalassa sijaitsevan liiketilan pesulayritykselle. Taloon oltiin pitkään mietitty omaa pesutupaa.. [Linkki artikkeliin]

01.03.2017

​​

Radio Pori | 01.03.2017

24 Pesulalla erinomainen vastaanotto Porissa – ”Ruuhkaakin on ollut”​
24 Pesula aloitti toimintansa Länsi-Porin Prisman kauppakäytävällä viime lauantaina. Vastaanotto on ollut positiivinen, ja.. [Linkki RadioPorin sivuille] [Kuuntele haastattelu]
26.02.2017
​​

Ruoholahden Sanomat | 26.02.2017

24 Pesula – apuna arjessa
Niitä on nähty amerikkalaisissa elokuvissa. Siellä usein päähenkilöt kohtaavat itsepalvelupesulassa ja näistä kohtaamisista seuraa erilaisia käänteitä. Suomessa niihin ei usein ole törmännyt. Vaan nyt sekin on mahdollista... [linkki verkkolehteen]
24.02.2017​​

Porissa pyykätään uudessa 24 Pesulassa!

Länsi-Porin 24 Pesula on avattu Prisman yhteyteen! Pesulan löydät keskuksesta apteekin ja SmartPostin välittömästä läheisyydestä, ja olemme avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan. Ensimmäiset 2 viikkoa paikalla oli myös opastava henkilökunta. Tervetuloa pyykille! 

04.02.2017

Tutustumispäivä Etu-Töölössä

Pidimme tutustumispäivän Mechelininkadun 24 Pesulassa lauantaina 4.2. klo 10 - 16. Kiitokset Etu-Töölöläisille valtavan mukavasta vastaanotosta. Pyykillä tavataan!

31.01.2017

Kuukauden asiakas Konalasta

Kuukauden asiakas löytyi Kauppakeskus Ristikossa sijaitsevasta 24 Pesulasta. Tiina Rossi tuli Vantaalta pesemään karvalankamaton uudella tasopesukoneella. Pieni ajomatkakaan ei haitannut, edellisellä kerralla kun koira merkkasi maton oli pesun hinta ollut palvelupesulassa 120€. "Bongasin pesulan uutisvirrasta joulukuussa, aivan todella kätevä juttu varsinkin näin talviaikaan. Yllättävän nopea ja pesutulos hyvä."
Kiitokset Tiinalle, ja hyvää kevään odotusta! Lisätietoja Helsingin Konalassa sijaitsevasta tasopesukoneesta löydät: http://www.24pesula.fi/tasopesukone
14.01.2017

Uusi toimipiste Helsingin Etu-Töölöön!

 
Avasimme 24 Pesulan toimipisteen Mechelininkatu 12:sta Helsinkiin. Pesula on avoinna joka päivä klo 06 - 22. Toimipiste on ensimmäinen pelkästään kortti- ja puhelinmaksulla toimiva itsepalvelupesula. Tulemme lisäämään korttimaksuoption kaikkiin 24 Pesuloihin tämän vuoden aikana. Tervetuloa!

26.12.2016

Yle uutiset | 26.12.2016

Mari Hautamäki, Kuva: Kalle Niskala

Veljesten saunan lauteilla syntynyt bisnesidea lähti lentoon – nyt pesulakonseptia viedään Britanniaan​
24 Pesulan toimitusjohtaja Asko Nevala kertoo idean itsepalvelupesulasta syntyneen veljesten saunareissulla – saunan lauteilla. Rahaa tarvittiin autourheiluharrastuksen rahoittamiseen.. [Linkki Ylen sivuille]
17.12.2016

Kuukauden asiakas!

Kuukauden asiakkaaksi valikoitui Serwa, K Citymarket Turtolan yhteydessä sijaitsevasta 24 Pesulasta. Serwa tuli pesemään treenivaatteet 6€ pyykkikoneessa. "Muutin Tampereen keskustaan taloon jossa ei ole pesutupaa, tai mahdu omaa pesukonetta. Mahtavaa että tällainen palvelu löytyi vakiokaupasta, ja hajusteettomasta pesuaineesta iso plussa!" totesi Serwa.

Kiitokset, ja tsemppiä treeneihin!


 1.12.2016

Vuodenajoista lämpimin

Mukavaa joulunaikaa - Mysig juletid! Vielä kerkeät hyvin pestä matot ja kodintekstiilit 24 Pesulassa jouluksi ennen ruuhkia. Kaikki pesut 30 min, kauppareissun ohessa.

5.11.2016

Tanotorvi | 5.11.2016

Nina Eriksson, Jauri Varvikko

Itsepalvelupesula vailla vertaa
- Pesukoneet ovat ehtineet olla asiakkaiden käytössä ja kiinostuneita on riittänyt, sanoo yrityksen markkinoinista vastaava Nico Nevala...[Linkki] [PDF]
3.11.2016

Sirpa opastamassa Ristikon 24 Pesulassa!

PR-työntekijä Sirpa Aalto paikalla Kauppakeskus Ristikon 24 Pesulassa koko marraskuun ajan, tarkemmat ajat Facebookissa. Tervetuloa pyykille ja tutustumaan! 

25.10.2016

MTV Uutiset | 25.10.2016

LEEA OLLIKAINEN

Itsepalvelupesuloita Britanniaan – suomalainen perheyritys tavoittelee kasvua viennistä

Pyykit koneeseen kauppareissulla ja ostoksille. Tällä palvelumallilla aikoo maailmalle kokkolalainen perheyritys 24 Pesula Oy.. [Linkki] [PDF]

25.10.2016

Maailman ensimmäinen itsepalvelu tasopesukone julkaistu!

24 Pesula avattiin Kauppakeskus Ristikkoon tänään! Avajaistilaisuudessa julkaistiin myös maailman ensimmäinen itsepalvelu tasopesukone, jäykkäpohjaisten mattojen pesuun. Tutustu uuden laitteen käyttöön Tasopesukone-sivulla ja paikanpäällä, tervetuloa!

12.10.2016

24 Pesula avaa kauppakeskus Ristikkoon, Helsingin Konalaan

Uusi pesulapiste avataan Kauppakeskus Ristikkoon tiistaina 25.10.2016. Vihdintien varrella sijaitsevaan 24 Pesulaan tiedossa myös jotain täysin uutta mattojenpesuun, pysy kuulolla!

23.08.2016

Pirkkalan 24 Pesulassa uutta

 
Pirkkalan Citymarketin pesulassa pyykit pyörii nyt kahta kovemmin kun lisäsimme toisen 6€ Pyykkikoneen. Tervetuloa!

22.08.2016 

Lätkäkamat puhtaaksi!

Se olisi jääkiekkokausi käynnistymässä. Jos lätkäkamat löytyy helpommin haju- kuin näköaistin avulla niin meillä on sulle ratkaisu. Lätkäkamat puhtaaksi 18 eurolla Mattokoneessa! Testattu ja toimii, lue lisää Lätkäkamat pesuun-sivulta.
10.08.2016 

Viikin Prisman 24 Pesulaan lisättiin koneita

Huutoon on vastattu! Helsingin Viikin 24 Pesulaan lisättiin tänään toinen Mattokone sekä 6€ Pyykkikone. Tervetuloa pyykille, kauppareissun ohessa.

06.08.2016 

Avajaiset Turun Länsikeskuksessa!

Turun ensimmäisen 24 Pesulan viralliset avajaiset järjestettin lauantaina 6.8.2016 klo. 12-16, tarjolla oli myös uutta Wilson Coffeeta. Kiitokset kaikille avajaispäivän pyyykkäreille ja kahvittelijoille! 

02.08.2016 

Myllyn 24 Pesulaan lisätty koneita

Hyvän kysynnän vuoksi lisäsimme Raision Myllyn 24 Pesulaan toisen Mattokoneen sekä Pyykkikoneen. Kiitoksia palautteista ja ennenkaikkea hyvästä vastaanotosta, Varsinais-Suomessa asustaa kaikesta päätellen ennakkoluulotonta porukkaa. Nippelitietona, nykyisellään Raision toimipisteessä on mahdollista pestä n.70 kg tekstiiliä puolessa tunnissa. Tulemme lisäämään koneita lähikuukausina myös Pirkkalaan, Ylöjärvelle ja Viikkiin. Lisää palautteita otetaan mielellään vastaan yhteystieto-sivun kautta.
16.07.2016 

Turun Sanomat | 16.7.2016

teksti ja kuvat: Ida Kannisto

Itsepalvelupesulat kilpailevat helppoudella
– Suomalaisten kodeissa yleensä toimii jo 24pesula, 24 Pesulan toimitusjohtaja Asko Nevala vitsailee. Silti suurin käyttäjäryhmä ovat.. PDF linkki

​​20.06.2016

Turun Seutusanomat | 20.6.2016

teksti ja kuvat: Janica Vilen

Myllyyn Turun seudun ensimmäinen itsepalvelupesula
Nyt Kauppakeskus Myllyssä saa pyykit pestyä kauppareissun aikana. Uusi itsepalvelupesula on haluttu tuoda muiden palveluiden lomaan, jotta asiakkaat saavat käytettyä hyödyksi sen ajan, kun pyykkikone pyörii... PDF linkki
13.06.2016

Design from Finland

24 Pesula Oy liittyi Suomalaisen Työn Liittoon ja saimme myös käyttöön Design from Finland merkin käyttöoikeuden Suomessa suunniteltuun ja valmistettuun lukittavaan kuivauskaappiin. Seuraava tavoite on viedä suomalaista designia ja palvelukulttuuria rajojen yli.


10.06.2016

Rannikkoseutu s.16 | 10.6.2016

teksti ja kuvat: Joni Koski

Myllyyn tuli itsepalvelupesula
Kokkolalainen perheyritys 24 Pesula laajentaa vauhdilla ympäri Suomea. Pesuloita on nyt kymmenen kun... [Linkki pdf]

06.06.2016

Avajaiset kauppakeskus Myllyssä! 

Raision Myllyn 24 Pesulan viralliset avajaiset torstaina, tarjolla kahvitusta ja laitteiden käyttöopastusta klo 12-18. Pesu- ja kuivauslaitteet käytössä kuitenkin jo nyt, tervetuloa!

01.06.2016

Tullin Alueen Uutiset | 1.6.2016

'
Elämäsi helpoin pyykkipäivä
Kokkolalaisilla Nevalan veljeksillä välähti jo vuonna 1999. Vaimojensa avittamina veljekset nimittäin huomasivat, mitä Suomesta oikeasti puuttui.. [Linkki pdf]

 27.04.2016

Onnea SM-Liigan mestarit 2016!

Kuvassa mestaruusjoukkueen Bonsaksen ja Plastino nallepesutalkoissa.

26.04.2016

Omakotiviesti 1/2016, s. 19 - 21 | 26.4.2016

Haastattelut ja kuvat:
Raisa-Tiina Lahtinen

Juuriharja, mäntysuopa ja järvivesi?
Kuka enää raaskii kesälomansa kauneimpia päiviä käyttää mattopyykkiin? Riittääkö niitä sateettomia enää kuivaamiseen.. PDF tästä

20.04.2016

Verkkojulkaisu 20.4.2016

Riikka Koskenranta

Rohkea uudistaja löysi markkinaraon - Palvelut kauppareissun yhteydessä
24 Pesula Oy on uudistanut itsepalvelupesulakonseptin ja nyt tähtäimessä on Iso-Britannia... PDF tästä
22.03.2016

24 Pesula Hämeenlinna avoinna!

Hämeenlinnan Tiiriön toimipiste on nyt avoinna normaalisti Prisman aukioloaikojen mukaan. Vielä kerkeät siis saada puhtaat matot pääsiäiseksi! Viralliset avajaiset pidetään lauantaina 2.4.2016. klo 12 - 16, tervetuloa!

22.03.2016

Hämeen Sanomat | Uutiset 

Saila Karpiola

Vanhat kunnon räsymatot ovat Hämeenlinnan ensimmäisen, pelkästään itsepalveluna toimivan pesulan.. PDF tässä

10.03.2016

Tekes Uutiskirje | 10.3.2016

Kaj Nordgren

Pesulaketju kasvaa ja tähyää ulkomaille
24 Pesula tarjoaa ratkaisun yksinkertaiseen ongelmaan – puhtauteen silloin kun asiakkaalle parhaiten sopii. Itsepalveluketjun koneilla pestään ja kuivataan mattoja, petivaatteita, untuvaa... Lue koko artikkeli Tekesin sivuilta tai PDF tästä

09.02.2016

24 Pesula hakee 5-6 uutta liikepaikkaa vuodelle 2016

Jos tiedät vapaan tai vapautuvan liikepaikan, ota yhteyttä! Lisätiedot täältä.

28.01.2016

Tapparan nalletalkoot!

Kiitoksia kaikille nalletalkoisiin osallistuneille, jotka ilmottauiduitte Facebookissa! Nallet saatiin puhtaaksi ja kohti uusia koteja.

26.01.2016

Turtolan 24 Pesulan nalletalkoot

6000 kpl lahjoitettuja pehmoleluja pestään puhtaiksi ennen lahjoittamista uusille omistajille. Muut 24 Pesulat palvelevat normaalisti.

11.01.2016

Helsingin 24 Pesuloissa pidennetyt aukioloajat

Viikin Prisman ja Vallilan S-Marketin uudet aukioloajat astuvat voimaan tänään. Tämä tarkoittaa sitä, että myös 24 Pesulat palvelevat pidempään. Viikin 24 Pesula on avoinna nyt joka päivä kello 23 asti ja Vallilassakin 22 asti. Tarkemmat aukiolot löytyvät Pesulat-sivulta. Kauppojen aukioloaikojen vapauttamisen myötä myös muut 24 Pesulat tulevat pidentämään aukioloaikoja.


24.12.2015

Rauhallista joulua

Rauhallista ja mukavaa joulua kaikille pyykkäreille ja yhteistyökumppaneille lumisesta (tänään satoi) Kokkolasta.Kokkolan Tehtaankadun ja Tampereen Pispalan valtatien 24 Pesulat palvelevat myös jouluna, muut pesulat kiinni joulunpyhät.

Kuva: Malin Holmqvist


15.12.2015

Puhtaat matot ja petivaatteet jouluksi

24_Pukki_ja_Muori

Vielä kerkeät hyvin hoitaa kodintekstiilit kuntoon jouluksi. Kokkolan Tehtaankadun ja Tampereen Epilän pesulat avoinna vuoden jokaisena päivänä, muut 24 Pesulat kauppojen aukioloaikojen mukaan (poikkeusaukiolot täällä). Mukavaa joulunodotusta!


04.12.2015

Itsenäisyyspäivän aukioloajat

Tampereen Epilän ja Kokkolan Tehtaankadun 24 Pesulat palvelevat normaalisti myös sunnuntaina 6.12.2015. Muut pesulat kiinni. Erittän hyvää itsenäisyyspäivän juhlaa kaikille!

03.12.2015

24 Pesula Viikin avajaiset 5.12.2015

Tervetuloa Helsingin Viikin 24 Pesulan avajaisiin lauantaina 5.12.2015. Kaikille FB-tykkääjille ilmainen pesu avajaispäivänä, ja tottakai myös kahvitarjoilu. Nähdään Viikintori 3:ssa!

16.11.2015

Nyt on oikea hetki pestä petivaatteet

Petihommat kuntoon 24 Pesulassa - parisängyn petivaatteet saat puhtaaksi ja kuivaksi yhdellä kertaa jopa alle tunnissa! Untuvatekstiileille löytyy myös oma pesuohjelma, lue lisää untuvaohjelma sivulta.

27.10.2015

Tuoksuton viikko

24 Pesula mukana Allergia- ja Astmaliiton tuoksuttomassa viikossa. Ihan asiallista nostaa esiin mitä kaikkia synteettisiä tuoksuja me ilmoille pistetäänkään. 24 Pesulassa käytetään ainoastaan hajusteettomia ja allergisoimattomia pesuaineita, jo vuodesta 1999 Hymiö smile


01.10.2015

Kuivauskaapissa homma hoituu säällä kuin säällä

Kelejä pitelee, mutta ei sen niin väliä. Patentoiduissa 24 Pesulan kuivauskaapeissa saat isot tekstiilit kuivaksi vuorokaudessa säällä kuin säällä! 170 cm pitkälle tangolle mahtuu tekstiilejä ja mattoja kahteen tasoon. Helppo, nopea, edullinen - 24 Pesula 
------------------------------------------------------------------------
Nevermind the weather, dry your rugs and large textiles in 24 Pesula's patented drylockers in any weather! One 170 cm long drypole holds two large rugs at once. 24 hour drytime guaranteed! Easy, fast and affordable - 24 Laundromat

10.09.2015
Oletko koskaan miettinyt mitä pyykinpesu kotikoneella maksaa? Yllä olevassa taulukossa on hahmoteltu hintaa koneen takaisinmaksun kanssa, tiedot pohjautuvat Kuluttaja.fi tekemiin vertailuihin. 3 vuodelle jaettu takaisinmaksu on ajateltu niin että sen ajan kone luultavasti kestää kotikäytössä ilman huoltokustannuksia. Matkakustannuksia 24 Pesulaan ei ole huomioitu, koska pesun voi suorittaa kauppareissun ohessa. 

29.07.2015

Milloin pesit viimeksi?

Kodintekstiilit puhtaaksi ja kuivaksi kertaheitolla 24 Pesulassa! Suositukset pohjautuvat Martta-liiton hyviin ohjeisiin minimihuollosta.


11.07.2015

24 Pesuloissa nyt myös untuvaohjelma

24 Pesuloiden pyykkikoneista löydät nyt myös untuvatekstiilien pesua varten suunnitellun ohjelman. Pesusyklissä käytetään runsaasti enemmän huuhteluita ja 1/3 pesuainetta normaaliohjelmiin verrattuna. Lisätiedot untuvaohjelma-sivulla.


27.06.2015

Apuna myös vesikatkon aikana

Tulostettava versio Helsingin putkiemontti kohteisiin TÄSTÄ LINKISTÄ!
Vastaava Tampereen putkiemontti kohteisiin TÄSTÄ LINKISTÄ!

01.06.2015

24 Pesula avattu Helsingin Vallilaan!

Avasimme Helsingin ensimmäisen 24 Pesulan S-Market Vallilan yhteyteen. Kiitoksia kaikille avajaispäivän pyykkäreille! Vuoden ilmaiset pesutkin arvottiin uuden pesulan avajaisten kunniaksi.


09.05.2015

24 Pesula avaa toimipisteen Helsinkiin kesäkuussa 2015

24 Pesula laajentaa toimintaansa. PK-seudun ensimmäinen 24 Pesula avataan kesäkuussa Helsingin Vallilan S-Marketin yhteyteen. 


28.04.2015

Räsymatosta on moneksi 

Monesta suomalaisesta kodista ja mökistä tuttu räsymatto on lyömässä läpi kodin sisustuksessa maailmalla, näin ainakin sisustusblogien mukaan. Ja miksipä ei, räsymatto suorastaan huokuu lämpöä ja on aito ekoteko. Loimet, josta räsymatto kudotaan, tehdään perinteisesti kierrätetyistä tekstiileistä. Tämä tarkoittaa myös sitä että se on helposti huollettava eli pitkäikäinen. Alla hieno kuva Loruloimi kutomon kotisvuilta kierrätyksestä parhaimmillaan.

Räsymaton teko
'
Ja saapa samasta kuosista vaikka mekon, alla olevat kuvat Vyyhdin viemää blogista:
'
Räsymattohame
'
Alkuperä täyttää mitä ilmeisimmin kestävän kehityksen kriteerit, mutta mites se design? Espanjalaiselta GAN-rugs yritykseltä löytyy todella siistejä kuvia siitä, kuinka kudottu kuosi tuo lämpöä ja raikkautta minimalisesti sisutettuun tilaan.
'
GAN rugs
GAN rugs mallikämppä 
Allekirjoittanut kehottaakin seuraavalla sisustuskierroksella miettimään luovasti, kansainvälisen huonekalujätin printtimattoille löytyy varteenotettava ekologinen, kotimainen ja edullinen vaihtoehto. Ja pesut hoituvat tietysti 24 Pesulassa 
'
Keväisin terveisin,
Pesu Ukko

30.03.2015
Martoilta vinkit
Petihommat kuntoon pääsiäiseksi! Siisti makuuhuone ja hyvin hoidettu vuode auttavat sinua nukkumaan paremmin. Marttojen vinkeillä.. linkki sivuille

14.03.2015

24 Pesula Tullintorin avajaisarvonnan voittajat ovat..

Herra Hakkarainen onnettarena 24 Pesulassa Tullintorilla
Avajaisarpajaisten voittajat löytyivät
Palkintona oli 300 euron lahjakortti K-Market Tullintorille, 2 kpl 50 euron lahjakortteja Paitapaino Kuvatikkaukseen ja 10 kpl lounasseteleitä Makkarabaariin. Onnettarena toimi, kukapa muukaan kuin, Herra Hakkarainen Sastamalasta! Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti, kiitokset kaikille osallistuneille.

11.03.2015

24 Pesula ei ole pelkästään pyykki- ja mattopesula

Katso lisätiedot lätkäkamat-pesuun sivulta
Lätkäkamat pesuun juliste


14.02.2015

Tampereen Tullintorin 24 Pesula avattu ystävänpäivänä 2015!

24 Pesula avasi uuden kompaktin itsepalvelupesulan Tullintorille. Hotelliasiakkaiden lisäksi 24 Pesula palvelee alueella asioivia, työskenteleviä ja tietenkin asuvia ihmisiä. Avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan - tervetuloa!


12.01.2015

GBK Tigers voittoon Nordea Areenalla Kokkolassa 

GBK Tigers

Kuva: KP/CLAS-OLAV SLOTTE

Tiukkaa vääntöä hallin avausottelussa
GBK Tigers oli tällä kertaa vahvempi kun se löi rakkaan naapurinsa Jaro Rocketsin. Go Tigers!

08.01.2015

IlvesTeko, Turtolan 24 Pesula Tampere

IlvesTeko-24Pesula
 Kuva: Sami Raiskio
 Artikkeli Moro lehden Kekkerit palstalta. Linkki tässä!

11.01.2013

Aamulehti

Aamulehden MORO-liite 11.1.2013

Päivi Vasara
Ilkka Laitinen ja Merja Ojala, kuvat

Pispalassa voi pyykätä jenkkityylisessä itsepalvelupesulassa
Pispalassa voi astua ovesta suoraan amerikkalaiseen elokuvaan tai televisiosarjaan. Penkeillä ihmiset syövät eväitään, kun pesulan koneet... Lue koko juttu tästä. | [PDF linkki]

15.08.2012

Ylöjärven Uutiset

Ylöjärven Sanomat, keskiviikkona 15.8.2012

Matti Pulkkinen

24 Pesulan Suomen valtaaminen alkaa Elosta
Kokkolalainen perheyritys 24 Pesula Oy aloittaa itsepalvelupesulamarkkinoiden haltuun ottamisen tosissaan. Se avasi... PDF tästä.

10.03.2003

Kauppalehti

Kauppalehti 10.3.2003

sivu 16, 17  

Nevalan veljekset halusivat rahoittaa autoiluaan ja päätyivät pesulaan
Kokkolalaiset Nevalan veljekset miettivät, mikä toimiala hyödyttäisi... PDF tästä.

Kerro meistä kavereillesi

Löydymme myös somesta: