Ajankohtaista

Ajankohtaiset tiedotteet ja artikkelit.
Poikkeusaukiolot ja kampanjat löydät 24 Pesulan Facebook-sivuilta.

05.03.2019

Uusia avauksia tulossa!

24 Pesula laajentaa verkostoaan tänä vuonna 7 - 10 toimipisteellä Suomessa. Olemme erittäin innostuneita päästessämme arjen avuksi yhä useammalle pyykkärille, tarjoamalla helpon, nopean ja edullisen tavan hoitaa pyykit ja matot puhtaaksi kauppareissulla. Olemme mukana myös lokakuussa avautuvassa Skandinavian suurimmassa ostoskeskuksessa Mall of Triplassa, jonka avauksen yhteydessä juhlimme myös yrityksemme 20 vuotista matkaa.


28.2.2019

Helsingin Vallilan pesula suljettu 1.3. - 11.4.

Kiinteistössä tehtävän mittavan remontin vuoksi joudumme pitämään Vallilan Aleksis Kiven kadun toimipisteen suljettuna 1.3. - 11.4. välisen ajan. Uudistamme pesulaa ja lisäämme pesukone tarjontaa remontin yhteydessä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa!

Lähimmät pesulat palvelevat Mechelininkadulla Töölössä ja kauppakeskus Eastonissa Itäkeskuksessa, tästä linkistä Pesulat-sivulle.


4.2.2019

Uusi 24 Pesula Hyvinkään Willaan!

Avaamme uuden toimipisteen Hyvinkään kauppakeskus Willaan lauantaina 16.2.2019. Toimipisteseen tuodaan myös huippusuosittu tasopesukone kovapohjaisille matoille heti avajaisiin. Toimipiste sijoittuu kauppakeskuksessa Prisman päätyyn. Lisätietoja avajaisista löydät Facebook sivuiltamme.


18.1.2019 

Pirkkalan uudistettuun toimipisteeseen tasopesukone

Avaamme uusissa tiloissa Partolan K-Citymarketin kauppakäytävällä nyt lauantaina 19.1.2018. Uudistetusta pesulasta löydät enemmän koneita pyykinpesuun sekä huippusuositun tasopesukoneen kovapohjaisille matoille. Lauantaina paikalla opastava henkilökunta. Lisätiedot löydät Facebook tapahtuman sivuilta. Tervetuloa pyykille ja tutustumaan!


28.12.2018

Pyykkipäiväkirja - Mattokaupoilla

"Oli tullut aika päivittää kodin ilmettä mattojen osalta. Olohuoneeseen ja keittiöön tarvittiin yhteensopivat matot sitomaan noita kahta tilaa toisiinsa. Mattojen tulisi myös tuoda kotiimme lisää väriä ja helppohoitoisuutta eli niiden tulisi ehdottomasti olla itsepalvelupesulassa itse pestäviä.." Lue juttu kokonaisuudessaan Pyykkipäiväkirjasta!


 14.12.2018

Uusi 24 Pesula Kouvolan Prisman yhteyteen

Avasimme toimipisteen Kouvolan Prisman yhteyteen, joten vielä ennättää hyvin saada puhtaat matot ja petivaatteet jouluksi myös Kymenlaaksossa. Tervetuloa pyykille ja tutustumaan!

 23.11.2018

Helsingin Eastonin pesula avoinna ympäri vuorokauden

Palvelemme Eastonin P2-kerroksessa nyt vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Matot, isot kodintekstiilit ja arkipyykit saa nyt todenteolla puhtaaksi ja kuivaksi silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lisätiedot kauppakeskuksen sivuilta, muiden pesuloiden aukioloajat löydät Pesulat-sivulta.

26.10.2018

Pyykkipäiväkirja - Pörheitä untuvia

"Talvirenkaiden vaihdon aikoihin on aika huolehtia myös itsensä ja perheensä suojaaminen kylmältä. Talvi on yllättänyt minut lähes joka vuosi, eikä niinkään liikenteessä kuin talvivaatteiden esiin kaivamisen osalta.." Lue juttu kokonaisuudessaan Pyykkipäiväkirjasta!


03.09.2018

Ilta-Sanomat | 03.09.2018

IS.fi mainos | Kaupallinen yhteistyö

Matot likaisina kesän jäljiltä? Näin saat ne puhtaiksi puolessa tunnissa muutamalla kympillä​​
Kotimainen itsepalvelupesulayritys kehitteli tasopesukoneen, joka pesee matot nopeasti ja huomattavan edullisesti. Lue asiantuntijan vinkit matonpesuun... [Lue lisää Ilta-Sanomien sivuilta.]

15.08.2018

Helsingin Sanomat | 15.08.2018

HS.fi mainos | Kaupallinen yhteistyö

Suomalainen keksintö helpottaa matonpesua – uusi palvelu puhdistaa matot puolessa tunnissa muutamalla kympillä​
Mattolaiturit tyhjenevät syksyn tullen, mutta matot täytyy saada puhtaiksi kurasäilläkin. Suomalainen itsepalvelupesulayritys kehitteli tasopesukoneen, joka pesee matot nopeasti ja huomattavan edullisesti. Lue asiantuntijan vinkit matonpesuun.. [Linkki Helsingin Sanomiin]

10.08.2018

Lemmikkipedit puhtaaksi

Hei hauvat ja mirrit! Tiesithän, että 24 Pesulan suurissa mattokoneissa puhdistuu loistavasti myös koiran- ja kissanpedit. Parhailla kavereille vain parasta, pesut 30 min. 

20.07.2018

Satakunnan Kansa | 20.07.2018

Satakunnankansa.fi mainos | Kaupallinen yhteistyö

Tämä hämmästyttävä kone pesee ja kuivaa kovapohjaisen maton hetkessä jopa muutamalla eurolla – Uusin laite palvelee nyt Porissa

Itsepalvelukäyttöön suunniteltu tasopesukone kovapohjaisille matoille palvelee nyt 24 Pesulassa Länsi-Porin Prismassa. Laite suoriutuu pesutehtävästään hämmästyttävän nopeasti ja edullisesti.. [Linkki Satakunnan Kansaan]

12.06.2018

Länsi-Savo | 12.06.2018

Suvi-Tuulia Nykänen

Omat pyykit voi kohta pestä Mikkelissä kauppakeskuksessa — Uusi itsepalvelupesula avaa ovensa ensi viikolla

Moni tietää itsepalvelupesuloiden periaatteen yhdysvaltalaisista elokuvista. Mikkeliin tuleva itsepalvelupesula on auki kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan.. [Linkki Länsi-Savoon]


18.05.2018

Keskisuomalainen | 18.05.2018

Susanna Stranius

Laiturilla pestessä tulee hiki, nyt juodaan kahvit​

Eivät ne mäntysuovalle tuoksu, mutta eivät valu vettäkään. Matti Rautiainen, 79, nostaa kaksi pitkää räsymattoa koneesta ja pyöräyttää ne rullalle vaimonsa Annelin, 80, kanssa. Linkous oli niin hyvä, että matot voi viedä kuivumaan kotipihaan Jyväskylän Jokelaan.. [Linkki Keskisuomalaiseen]Kerro meistä kavereillesi

Löydymme myös somesta: